Vi på bloggen!

Hej alla nya eller gamla bloggläsare, det ska blir riktigt roligta att börja blogga igen det tycker vi båda två. Vi har som kanske vissa av er redan vet redan bloggat på olika bloggar tillsammans med varandra men också med en kompis. Vi som har bloggen är i alla fall tvillingar på 16 år, vi båda brinner för framgång öch att lyckas med det vi verkligen vill. En sak som vi båda verkligen vill är att hålla på med hästar och ridning.
 
Vi är annars två tjejer som gillar det mesta som vanliga tonåringar gillar. Men en sak som har en stor del av våra liv är våra hästar. Vi har nämligen tre hästar i familjen, eller ja vi äger två stycken och har en på foder. Vi båda har två ponnyer tillsammans eller vi har en på foder och en äger vi. Sedan äger våran mamma och pappa en storhäst som vi båda snor ibland, just nu har Jennifer bland annat med honom på träningar och rider även lite annars också.här
 
Den här bloggen kommer främst att handla om ridning, hästar och våran utveckling med hästarna vi har, men också hur våra liv ser ut utöver hästarna. Vi båda har även som mål att inspirera andra här på bloggen, och då vill vi inspirera er till att leva så bra hälsosamma liv som möjligt, självklart vill vi även inspirera er läsare inom ridningen.
 
Kram från oss båda så länge <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0